thumb

Loučíme se...

16. 5. 2022

LOUČÍME SE s hráči i hráčkami

O konci trenéra Petra Broma, který v průběhu poslední sezony vystřídal Michala Nekolu, se již několikrát hovořilo. Co se však týká hráčů, aktuálně své působení v Dukle končí pro 7 z nich.

S Liborem Leikepem se loučíme po 9 sezonách, během nichž s Duklou získal celkem 2 ligové tituly Mistra ČR, 4x se stal vítězem Českého poháru a získal také další hromadu medailí.

Po 10 sezonách své působení v klubu končí libero Václav Kopáček, který taktéž s Duklou dosáhl 2x na zisk titulu a 5x k vítězství v Českém Poháru.

Po ročním působení v týmu Dukly své "sbohem" říká také univerzál Filip Křesťan, blokař Jan Pražák, smečař David Janků a nahrávač Luboš Bartůněk. Po druhé neúplné sezoně se loučíme také s nahrávačem Volodymyrem Kovalchukem.

 

 

Po 5 sezonách se loučíme s liberem a v poslední sezoně i kapitánkou Veronikou Dostálovou, která v týmu žen liberecké Dukly působila od počátku vzniku, tj. sezony 2017/2018. Po ročním působení v klubu se loučíme také se smečařkou Lucií Novou, dále s oběma ukrajinskýma nahrávačkama, Olgou Skrypak a Anhelinou Dubianskou. Všem přejeme hodně úspěchů a zdraví v příštích angažmá. 

 

 

Více o změnách v týmech v dnešním Volejbalový magazín od 14:40 na ČT sport: https://www.ceskatelevize.cz/.../1070976.../222471291399017/