thumb

Přestup roku! Kladno neudrželo Zajíčka

1. 4. 2018

Kladnu se nepodařilo udržet jejich kapitána Adama Zajíčka, který se po dvou sezónách ve středočeském klubu vrací zpět pod Ještěd.

"Kladno mi poslední dobou nedávalo to, co od volejbalu čekám. Navíc mi chybělo chladné počasí, déšť, Lajky a samozřejmě výborné pivo (Svijany - pozn. red.). Navíc jsou Velikonoce." uvedl v současnosti již bývalý kapitán kladenského celku. Zajda z Liberce odcházel po dvou extraligových titulech, naposledy se mu podařilo vyhrát tzv. double (tj. Český pohár i extraligu mužů.)

Vedení Dukly si velmi pochvaluje tento přestup, trenér Nekola však dodává jednu podstatnou věc: "Tak určitě jsme moc rádi, že se Zajda rozhodl vrátit zpátky do Liberce, je tu ale kolize s pravidly. Přestupové období skončilo v lednu, semifinálovou sérii tak Adam odehraje ještě v dresu Kladna. Jsme ale domluveni, že zachová absolutní profesionalitu a vůči svému novému klubu bude loajální."

Na dotaz redakce AprilTV, jak exkladenský blokař tedy odehraje semifinále odpověděl: "Nechte se překvapit (smích). Po absolvování několika tréninků a rozborů u videa jsme s trenérem Nekolou domluveni na jasné taktice. Diváky určitě potěšíme."

Na závěr ještě Adam dodává, na co s v Liberci nejvíce těší: "Samozřejmě, že to jsou fanoušci. Vytvářejí úžasnou atmosféru a už se na ně moc těším."

Související obrázek

Adam Zajíček ještě v dresu Dukly Liberec

Přejeme všem veselé Velikonoce a nezapomínejte na (z)Zajíčky - v pondělí na čokoládového a v úterý od 18 na volejbalového.