thumb

O přípravě

17. 9. 2013

Po návratu jsme pokračovali s větší částí nabíráním fyzické přípravy, ale malinko si už kluci "sáhli" na balon, protože nás 30. - 31.8. čekal domácí turnaj za účasti Benátek n. J., Prahy a Ústí n. L.

Myslím si, že všechna družstva podala velmi bojovný a sympatický výkon. Dukla postupně porazila Ústí 3:0, Prahu 3:0, Benátky 2:1 (hrálo se na 3 hrané sety) a stala se vítězem.

Další turnaj se uskutečnil o tomto víkendu v Benátkách n. J. za účasti domácích, Ústí n. L. a Příbrami. A tady se nám už tolik nedařilo, byla na nás vidět velká únava, která byla asi největším soupeřem kluků, postupně jsme se utkali s Příbramí 1:3, s Ústím 3:0 a s Benátkami 0:3 a skončili jsme na třetím místě (vítězem se staly domácí Benátky n. J.).

A nyní už pro kluky nastává příjemnější období - kdy už většinu času budou absolvovat s míči, protože nás čeká domácí turnaj, na který bychom Vás rádi pozvali - ustkuteční se 27. - 28.9., rozpis dodáme v nejbližších dnech.

Na závěr musíme připomenout, že v pátek začíná ME, které se koná v Polsku a Dánsku, kde máme naše dva borce Tomáše Hýského a Vencu Kopáčka, tak jim držme palce!!! ;-)